Hoppa till sidans innehåll

Bryggplatser


Följande information och regler är hämtade ur KSS styrande dokument "Information och regler" där komplett information kan inhämtas.

 

Bryggplatser

 

Inom hamnanläggningen finns cirka 420 bryggplatser i olika storlekar med tillgång till el och vatten. Bryggplatser tilldelas av bryggplatsansvarig som också har rätt att vid behov omfördela bryggplatser. Bryggplatsen får utnyttjas under tiden 1.e april till 1.e december av den båt som är registrerad för platsen. Styrelsen kan bevilja undantag.
Båten ska vara förtöjd och utrustad med fendrar så att den inte orsakar skada på andra båtar eller utrustning. Trappstegar på bryggorna för ombordstigning och jollar placeras så att de inte hindrar passage med bagagekärror.

 

Användning av el på bryggplats

 

Elanvändning vid bryggplats hanteras på samma sätt som på land för laddning av batterier och underhållsarbeten. Finns det särskilda behov att använda el på annat sätt, kontakta This is a mailto link för mera information om mätning av förbrukning.

 

Uppsägning eller uthyrning av bryggplats

 

Om medlem inte längre önskar utnyttja den tilldelade byggplatsen ska uppsägning göras skriftligt till KSS. För att få hela bryggplatsavgiften återbetald ska uppsägningen göras före den 31 januari. Alternativt kan nyttjanderätten för innevarande år återlämnas till KSS för uthyrning i andra hand. Sker det före den 1.a maj återbetalas 80 % av bryggplatsavgiften om platsen blir uthyrd. Andrahandsuthyrning av bryggplats kan endast ske genom KSS.
 
Uppdaterad: 2017-09-14 19:08
Skribent: Thomas Gustafsson

 

   KSS på facebook  
   Parasegling på facebook  

   Forum 

 

 Väderprognoser

  Vinduppgifter i realtid

 Vattenstånd i Vänern

Annonser

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65226 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-219660
E-post: This is a mailto link

Se all info