Hoppa till sidans innehåll

Bryggplatser


Följande information och regler är hämtade ur KSS styrande dokument "Information och regler" där komplett information kan inhämtas.

 

Bryggplatser

 Inom hamnanläggningen finns bryggplatser i olika storlekar med tillgång till el och vatten. Dessa platser är avsedda för segelbåtar. I mån av plats kan även tillfälliga platser tilldelas för motorbåt. Bryggplatser tilldelas av bryggplatsansvarig som också har rätt att vid behov omfördela bryggplatser. Bryggplatsen får utnyttjas under tiden 1 april till 1 december av den båt som är registrerad för platsen. Styrelsen kan bevilja undantag.

Båten ska vara förtöjd och utrustad med fendrar så att den inte orsakar skada på andra båtar eller utrustning. Trappstegar på bryggorna för ombordstigning och jollar placeras så att de inte hindrar passage med bagagekärror.

 

Användning av el på bryggplats

 Elanvändning vid bryggplats hanteras på samma sätt som på land för laddning av batterier och underhållsarbeten. Finns det särskilda behov att använda el på annat sätt, kontakta This is a mailto link för mera information om mätning av förbrukning.

 

Uppsägning eller uthyrning av bryggplats
Om medlem inte längre önskar utnyttja den tilldelade byggplatsen ska uppsägning göras skriftligt till kansliet eller via e-post till This is a mailto link. För att slippa bryggplatsavgift skall bryggplats vara uppsagd senast 31 januari. Alternativt kan nyttjanderätten för innevarande år återlämnas till KSS för uthyrning i andra hand. Sker det före den 1 maj återbetalas 80 % av bryggplatsavgiften om platsen blir uthyrd. Andrahandsuthyrning av bryggplats får endast ske genom KSS.
Uppdaterad: 11 SEP 2018 10:55 Skribent: Thomas Gustafsson
       Bokning av klubbhuset  
         Anmälan till kappsegling
   Anmälan till utbildning    
   Svensk Segling  
   Tävlingskalender SSF  
KSS "gamla" hemsida

 

 

 


Till BAS-systemet

 Väderprognoser

  Vinduppgifter i realtid

 Vattenstånd i Vänern

 

Annonser

Stolt sponsor till Paraseglingen

Logo ArcelorMittal

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65214 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info