Hoppa till sidans innehåll

KSS nya hemsida

12 MAJ 2016 20:47
Välkommen till KSS nya hemsida. Denna är baserad på RF (Riksidrottsförbundets ) IOL (IdrottOnline) vilket innebär att vi har skaffat oss en plattform där vi på ett enklare sätt än tidigare kan publicera och dela information. Vi har försökt att skapa en struktur som gör det lite enklare att hitta det man söker på hemsidan. Hemsidan har också en sökfunktion som fungerar bra, den nås genom förstoringsglaset längst upp till höger. Den gamla hemsidan finns kvar för att vi skall kunna nå historik m.m., denna hittar du på historik.kdss.se.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 13:29

Vår nya hemsida tillhandahålls kostnadsfritt till alla föreningar som ingår i RF eller kanske rättare sagt ingår i den avgift som vi betalar för att vara medlemmar i SSF (Svenska Seglarförbundet).

 

Informationen på hemsidan gör vid introduktionen inte anspråk på att vara helt komplett och säkerligen hittar ni som medlemmar något ni saknar eller felaktigheter. Vi är tacksamma för om ni rapporterar sådant till Webb-redaktionen på :

epost till webbredaktionen

 

Vi kommer samla tips föranvändning av hemsidan, anmälda fel och nyheter under rubriken som nås högst upp till höger på hemsidan

 

Information om hur du loggar in på hemsidan/IOL finner du här 

 

Uppdatering av information

För att vi skall få en levande hemsida krävs att vi uppdaterar med ny information samt lägger ut nyheter om vad som händer i föreningen. Här vill vi ha alla medlemmars hjälp med att komma in med information och nyheter. Har ni något, litet som stort som ni tror kan vara av intresse så skicka in till webbredaktionen för publicering. 


Bokning av klubbhuset

Initialt är det enbart ett fåtal personer som har möjlighet att lägga upp information i våra kalendrar, vilka är sex till antalet (styrelsen, medlem, segling, hamnen, nabben samt bokning av klubbhuset). Styrelsen och respektive sektion ansvarar för sina respektive kalendrar och för bokning av klubbhuset finns en instruktion hur man skall gå till väga under fliken Medlem/Bokning av klubbhuset

Skribent: Thomas Gustafsson

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65214 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info