Hoppa till sidans innehåll
Foto: Torbjörn Ardebrant Våreskadern 2014 lägger till på Trineholme

Häng med på KSS våreskader den 4-6/6.

29 MAJ 2016 08:42
Häng med på KSS våreskader den 4-6/6. Temat för eskadern är - ”se Karlstads och Kristinehamns skärgård”. Vi samlas på KSS vid klubbstugan kl. 9.30 på lördag den 4:e juni och seglar därefter ut Värmlandsskärgården tillsammans. Läs mer om anmälan m.m. nedan
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 13:29

Första dagen planer vi planerar att segla utomskärs mot Kristinehamn, därefter mot Raholmarna en distans på ca.28-28 sjömil. Vi kommer inte att ta något lunchuppehåll.Väl framme i den fina lagunen vid Raholmarna så svajankrar vi med aktern på eskadervis ihop båtarna. Vi skall försöka att genomföra gemensam ankomstdrink. Var och en äter medhavd mat i sittbrunnen.

På söndagsmorgonen ca kl. 10.00 har vi en rorsmansgenomgång och så avseglar vi med slutmålet Alvön för dagen. vår tanke är vi kommer att segla under hela dagen runt i skärgården, kanske gör vi ett lunchstopp på Saxholmen. Vi räknar med att ankomma Alvöns brygga vid 16.00-tiden. Där försöker vi att duka upp långbord för gemensam middag.På måndag den 6:e juni är det fri aktivitet för de som vill och egen hemsegling eller gemensamsegling runt i Skärgården, beroende på hur vi känner. Vi beräknar att vara åter på Kanikenäset vid 16.00.Mera information kommer att ges på rorsmansmötet.

I skrivande stund så verkar vindarna bli svaga och soligt.Sista anmälningsdag är den fredagen den 5:e juni före kl. 13.00Båtnamn, båtens lystal, skepparens och besättningens namn och ev. VHF med anropssignal.
Mer information om eskadersegling med KSS finner du här .

Anmälan görs på e-mail till This is a mailto link eller
på telefon Ann’s telefon 0730-344738.


Väl mött

Ann o Per Stenberg

Skribent: Torbjörn Ardebrant

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65214 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info