Hoppa till sidans innehåll

Nu är det dags igen, eskadersegling till Liljedal.

22 AUG 2017 07:28
  • Skapad: 22 AUG 2017 07:28

Vi seglar till Liljedal lördagen den 2:e september och vi hoppas att vi får lika trevligt som alltid när vi är i Liljedal. Liljedals gästhamn ligger ca. 25 sjömil från Kainikenäset. På rorsmansmötet, lördagsmorgon den 2:e september kl. 08.45 så träffas vi utanför vårt klubbhus för en kort genomgång av dagens segling. Vi seglar tillsammans utomskärs, dvs. förbi Hammarö sydspets vidare mot Klackens fyr och sedan tar vi sikte mot inloppet till Liljedal. Söndag morgon är det åter ett kort rorsmansmöte, kl. 10.00 därefter avsegling tillbaka mot Kanikenäset.

Om man vill så går det bra att ansluta från Nabben.
Vi kommer att ha VHF kanal 72 påslagen

Temat för denna eskader är ”Dela din paj med båtgrannen”. Det blir också dans med temat ”Sven-Ingvars”, som en liten hyllning till dem. Vi hade tänkt så här:

Varje ”par” (dvs. 2 personer) i respektive båt tar med sig en paj som räcker till ca. 4 personer, sannolikt så kommer det att vara många olika sorter. Var och en tar med sig sin egen dryck. Vi dukar upp ett gemensamt bord och inmundigar de goda pajerna ca. en kvart efter sista båts angöring. Vi fixar värmemöjligheter och sedan dukar vi upp alla pajerna så alla får vi smaka. Den uppmärksamme läsaren kanske inser att det kommer att bli paj över och dessa ”rester” kan vi ta senare (om det blir något kvar) till grillbiten som vi fixar till över glöd vid 18.30-tiden. Var och en tar med sig det man vill. Musiken startar vi efter ”grillmaten”, som sagt det kommer att bli mycket Sven-Ingvars.

Vi vill också passa på att meddela att det var planerat temat ”grekisk dans”, men tyvärr så kunde detta inte genomföras men vi hoppas att vi alla får en trevlig och bra seglingshelg tillsammans ändock.

Vi hoppas på bra seglingsväder och bra uppslutning på denna eskader, alla KSS:are är välkomna!

Vi vill att ni anmäler er senast torsdagen 31:e augusti, för att kunna planera mera i detalj.

Då denna segling sker utomskärs så vill vi att ni anger ert mobiltel.nr och/eller VHF-anrop (båtnamn) vid anmälan.

Anmälan görs genom att skicka ett e-mail, sms eller ring:
This is a mailto link , 0730 855033 (Per Stenberg).

Väl mött// Ann o Per Stenberg
”Minerva”, en Regina af Vindö.

Skribent: Jörgen Würtz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65214 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info