Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning!

09 JUN 2020 09:18
Hej alla medlemmar. Sommar och semester närmar sig, och även vi aktiva i medlemssektionen tänker ta ledigt med härliga seglatser på böljan den blå.
  • Skapad: 09 JUN 2020 09:18

Som tidigare meddelat så har vi p.g.a. Corona-krisen varit tvungna att drastiskt minska vår personliga närvaro på kansliet.Trots detta så tycker vi att vi har kunnat upprätthålla en hög servicegrad till er medlemmar. Nu står sommaren och semestern för dörren, och var kan man befinna sig på ett säkrare ställe för smittrisk än på sjön/havet? Detta innebär att vi inte kan hålla samma höga servicegrad till er medlemmar under veckorna 26–32, då vi också kommer att nyttja våra båtar till max och segla så mycket vi kan. Vi kommer inte att hårdbevaka mejlen under ledigheterna och därför kan svar dröja några dagar. Passa på innan dess och hör av er med era funderingar, eller om ni behöver hjälp på något vis. Kontakta oss via mail till This is a mailto link så svarar vi så fort vi kan.


Vi i Medlemssektionen önskar alla en riktigt skön sommar och semester, kanske ses vi där ute på sjön//Mvh Theo & Anders Medlemssektionen

Skribent: Anders Olsson
E-post: Adressen Gömd
       Bokning av klubbhuset  
         Anmälan till kappsegling
   Anmälan till utbildning    
   Svensk Segling  
   Tävlingskalender SSF  
KSS "gamla" hemsida

 

 

 


Till BAS-systemet

 Väderprognoser

  Vinduppgifter i realtid

 Vattenstånd i Vänern

 

Annonser

Stolt sponsor till Paraseglingen

Logo ArcelorMittal

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65214 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info