Hoppa till sidans innehåll

Segling


bspsegling1

Välkommen till KSS seglings del av hemsidan. Här hittar du all information som berör tävlingssegling, onsdagsseglingar, resultat, kurser samt annat matnyttigt. År 2020 såg vi ett fantastiskt uppsving på våra klubbseglingar, med nästan 30 deltagande båtar på varje klubbsegling. Vi inom seglingssektionen och styrelse hoppas på samma fantastiska uppslutning kring de lokala klubbseglingarna 2021.

Nytt för i år är att onsdagseglingarna har gått från tio seglingar till tolv seglingar med ärtköret som den traditionella avslutningen av serien. KSS kommer även att arrangera en höstregatta, i samma anda som Jäverön runt. Vi inom seglingssektionen jobbar aktivt med att komma på nya idéer som ska främja er medlemmars intresse för segling, samt locka så många som möjligt att delta på våra evenemang.

Med rådande omständigheter på grund av covid-19 försöker vi finna det bästa sättet att kunna genomföra så många seglingar som möjligt under detta år, med en så liten risk som möjligt för smittspridning.

Följ oss på Facebook och på hemsidan för att finna information om hur anmälningar till regattor och onsdagseglingarna ska gå till under 2020.

Seglar-hälsningar från Seglingssektionen

This is a mailto link

 

Uppdaterad: 19 FEB 2020 15:45 Skribent: Anders Olsson
       Bokning av klubbhuset  
         Anmälan till kappsegling
   Anmälan till utbildning    
   Svensk Segling  
   Tävlingskalender SSF  
KSS "gamla" hemsida

 

 

 


Till BAS-systemet

 Väderprognoser

  Vinduppgifter i realtid

 Vattenstånd i Vänern

 

Annonser

Stolt sponsor till Paraseglingen

Logo ArcelorMittal

Postadress:
Karlstads Segelsällskap - Segling
Kanikenäset 31
65214 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info